неділя, 25 лютого 2007 16:15

Ульє пропонують стати тренером збірної Австралії

 

Французький футбольний спеціаліст Жерар Ульє, 59 років, може очолити збірну Австралії, повідомляє Sunday Telegraph. Він є головним претендентом на місце головного тренера команди.

Про це розповів генеральний директор австралійської федерації футбола Бен Баклі. Він визнав , що переговори ведуться ще з декількома спеціалістами.

Також Баклі повідомив, що Ульє може суміщати пост головного тренера "Ліона" та наставника збірної Австралії, як це раніше робив голландець Гус Хіддінк, який паралельно працював і в "ПСВ" з Ейндховена.

З 1982 до 1985 Ульє тренував французький "Ланс", який вивів до вищого дивізіону. У 1985-1988 був головним тренером ПСЖ (чемпіонство сезону 198586). тренував збірну Франції у відборі до Кубку світу з футболу- 1994. Не потрапивши до фінальної частини турніру, став дуже непопулярною фігурою у Франції.

У 1998 році стає головним тренером англійського "Ліверпуля" разом із англійцем Роєм Евансом. Наступного сезону залишається єдиним керманичем команди. Всього за "ліверпульську добу" виграв 7 кубків, але в чемпіонаті вище другого місця не піднімався.

28 травня 2004 сторони розривають контракт за взаємною згодою. З того часу Ульє тренує французький "Ліон", який вже протягом п"яти років - найсильніша команда Франції та одна з найпередовіших в Європі за веденням гри.

Зараз ви читаєте новину «Ульє пропонують стати тренером збірної Австралії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути