середа, 11 січня 2012 14:50

Український боксер став Інтерконтинентальним чемпіоном у Донецьку

Український боксер став Інтерконтинентальним чемпіоном у Донецьку

Український боксер Яго Кіладзе (18-0, 12 КО) завоював пояс Інтерконтинентального чемпіона за версією WBA у ваговій категорії до 90,7 кг.

Вчора в Донецьку спортсмен, який представляє Union Box Promotion, здобув перемогу технічним нокаутом у другому раунді над угорцем Йозефом Надем (26-11, 15 КО).

25-річний грузин з українським паспортом провів п'ятнадцять спарингів перед поєдинком.

"У кожного з моїх спаринг-партнерів була своя техніка. Серед них був п'ятикратний Чемпіон Європи, триразовий Інтерконтинентальний чемпіон WBA, Чемпіон WBO Asia Pacific, Інтерконтинентальний чемпіон IBF, триразовий чемпіон України, володар титулу Чемпіона СНД та слов'янських країн за версією WBO - Олександр Гуров з Маріуполя.

Всі спаринг-партнери добре мені допомогли при підготовці до бою. Я проводив по два тренування на день і три спаринги на тиждень. Вранці, як правило, складне тренування на витривалість - біг, прискорення, більше працюємо над швидкістю, а ввечері робота на лапах і снарядах.

Що стосується суперника, то він старший за мене, і, напевно, його кращі поєдинки вже позаду. У той же час у поєдинку проти мене у нього перевага в досвіді і тому розслаблятися не можна. Поваги заслуговує той факт, що в любительському боксі він виступав на Олімпіаді в Атланті в 1996 році. Також він провів багато боїв за звання інтерконтинентального чемпіона за різними версіями WBA, WBO і IBF. Це один з провідних боксерів Угорщини", - сказав Яго.

В інших поєдинках вечора також домінували бойці UBP - перемоги дісталися Артему Далакяну, Олександру Грищуку, Олександру Єгорову, Андрію Кудрявцеву, Володимиру Кравцю, Серверу Емурлаєву та Олегу Юхимовичу. І лише Артем Редько завершив бій проти росіянина Сергія Білошапки внічию.

Зараз ви читаєте новину «Український боксер став Інтерконтинентальним чемпіоном у Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути