Ексклюзиви
неділя, 18 грудня 2011 12:36

Бокс. Бурсак нокаутував Хаммонда і захистив титул чемпіона WBO

Бокс. Бурсак нокаутував Хаммонда і захистив титул чемпіона WBO

Неповних три раунди витратив непереможений київський середньоваговик Макс Бурсак (24-0-1, 10 КО) на захист належного йому титулу інтерконтинентального чемпіона WBO від зазіхань ганського боксера Лаатеквея Хаммонда (18-6, 11 КО). Бій відбувся 17 грудня у київського Палаці спорту.

Африканський гість не зумів вчинини господареві рингу гідного опору: в кожному з трьох раундів українець по разу відправляв суперника на настил рингу, в той час як для підрахунку значимих влучень Хаммонда в цьому поєдинку вистачило б пальців однієї руки.

Натхнений підтримкою вболівальників, Макс почав вкладатися в удари з другої хвилини бою, що негайно принесло результат - вже в стартовій трихвилинці Хаммонд опинився в нокдауні, пропустивши жорсткий здвоєний джеб в підборіддя. У другому раунді претендент нарвався на важенний правий крос українського боксера і знову прийняв горизонтальне положення. Нарешті, коли в наступному раунді африканець знову опинився на настилі рингу (цього разу в результаті правого бокового в верхню частину голови), терпіння рефері Юрія Копцева урвалося, і він зупинив бій, навіть не починаючи відлік.

Таким чином, Бурсак втретє відстояв інтерконтинентальний титул WBO і став ще на крок ближче до бою за пояс чемпіона світу. На прес-конференції після бою українець заявив, що кінцева мета, до якої він буде прагнути - стати абсолютним чемпіоном у середній вазі.

Зараз ви читаєте новину «Бокс. Бурсак нокаутував Хаммонда і захистив титул чемпіона WBO». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути