середа, 11 січня 2017 15:59

Українська тенісистка вийшла у чвертьфінал "розминочного" турніру в Австралії

Українська тенісистка вийшла у чвертьфінал "розминочного" турніру в Австралії
Леся Цуренко. Фото: afp.com

В австралійському Хобарті відбулися матчі 1/8 фіналу тенісного турніру Hobart International. В одному з них українка Леся Цуренко обіграла Йоханну Ларссон зі Швеції і вийшла до чвертьфіналу.

Матч завершився з рахунком 6:4, 6:4. 61-й номер світового рейтингу Цуренко виграла у суперниці менш ніж за 1,5 год. - матч тривав 87 хв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сонце, більярд, баскебол: що оточує життя тенісистки Лесі Цуренко

Наша спортсменка першій подачі. У другій партії вона одразу отримала перевагу - 3:0, але потім дозволила суперниці перехопити ініціативу і зрівняти рахунок, 4:4.

Вирішальним у матчі став 9-й ґейм, в якому Ларссон програла на своїй подачі, 4:5. У наступному ґеймі українка впевнено виграла і завершила матч на свою користь - 6:4, 6:4.

В 1/4 фіналу Цуренко зустрінеться з Шелбі Роджерс (США), яка здолала Лару Арруабаррену (Іспанія) з рахунком 6:2, 6:2. Турнір в Хобарті (Австралія) проходить з 8 по 14 січня.

З 16 по 29 січня в Мельбурні відбудеться перший турнір "Великого Шолома" 2017 року - Australian Open. В основній сітці Україну крім Лесі Цуренко також представлять Еліна Світоліна, Катерина Бондаренко, Катерина Козлова, а в чоловічому розряді - Олександр Долгополов та Ілля Марченко.

Зараз ви читаєте новину «Українська тенісистка вийшла у чвертьфінал "розминочного" турніру в Австралії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути