Ексклюзиви
вівторок, 31 травня 2011 16:42

Україні зараз треба триматися набраних темпів у підготовці до Євро-2012 - УЄФА

Україні зараз треба триматися набраних темпів у підготовці до Євро-2012 - УЄФА

Україна повинна дотримуватися високих темпів підготовки до чемпіонату Європи з футболу 2012 року, щоб якісно провести турнір, заявив на прес-конференції в Києві виконавчий директор UEFA Events Девід Тейлор.

Україна і Польща приймуть матчі ЧЄ у червні 2012 року. У зв'язку з цим у містах, де проходитимуть ігри чемпіонату, ведеться будівництво і реконструкція спортивних арен, готелів, інфраструктури. Українська влада вважає, що країна буде вчасно готова до Євро-2012, однак відзначають серед проблем підготовки стан громадського транспорту і якість доріг.

"Україні зараз треба триматися темпів, яких вона набрала. І підготовка буде завершена успішно", - цитує Тейлора у вівторок інформаційний центр "Україна 2012".

Разом з тим директор UEFA Events додав: "Ми усвідомлюємо, що можуть бути труднощі. Якщо згадати, на ранніх етапах було важкувато. Ми пережили складний період, коли були проблеми з рецесією економіки, пов'язаної зі світовою кризою. Однак зараз ситуація повернулася на загальні рейки. Потрібна підтримка уряду, щоб поліпшити інфраструктуру".

Ігри турніру пройдуть на стадіонах Києва, Харкова, Донецька і Львова.

Зараз ви читаєте новину «Україні зараз треба триматися набраних темпів у підготовці до Євро-2012 - УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути