вівторок, 19 січня 2010 11:21

Українці стартують на чемпіонаті Європи з фігурного катання

Українці стартують на чемпіонаті Європи з фігурного катання

19 січня в Талліні стартує чемпіонат Європи з фігурного катання. Для українських фігуристів ці змагання стануть останньою підготовкою до Олімпіади-2010 у Ванкувері.

Як повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету, Україну на змаганнях представлятиме головна надія збірної на Олімпійських іграх спортивна пара Тетяна Волосожар - Станіслав Морозов, танцювальні дуети Анна Задорожнюк - Сергій Вербило та Алла Бекназарова - Володимир Зуєв, а в одиночному катанні - Антон Ковалевський та дебютантка національної першості і його переможниця Наталія Попова.

Відповідно до регламенту чемпіонату Європи, топ-20 фігуристів-одиночників у змаганнях жінок і чоловіків, а також найкраща двадцятка спортивних пар за результатами короткої програми будуть допущені до виконання довільної і зможуть поборотися за місця на подіумі.

У танцювальному парному катанні в основний раунд турніру потраплять ті фігуристи, які після обов"язкового та оригінального танцю в загальному заліку змагань будуть займати з 1 по 16 місця.

Ліга.net

Зараз ви читаєте новину «Українці стартують на чемпіонаті Європи з фігурного катання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути