понеділок, 20 вересня 2010 14:25

Україна проведе два чемпіонати світу з хокею

Україна проведе два чемпіонати світу з хокею
На піврічному Конгресі Міжнародної федерації хокею було прийняте рішення щодо місця проведення чемпіонату світу серед юніорів 2011 року (IIHF 2011 WM U18 IIB). Другий рік поспіль право на проведення цього змагання виборола Україна.

Подію прокоментував віце-президент Федерації хокею України Євген Імас:

"Чемпіонат світу серед юніорів відбудеться в Україні. Міжнародна федерація залишилась задоволеною тим, як ми провели цьогорічний чемпіонат. Нашими суперниками у боротьбі за право прийняти чемпіонат були Іспанія та Китай. В першому турі голосування ми набрали 9 голосів, а наші конкуренти – по 7. Перед другим туром іспанці свою заявку зняли і ми перемогли 13:10. Велике значення відіграла позиція МФХ, яка повністю підтримала намір України.

Тож наступного року Україна прийматиме два чемпіонати світу (окрім юніорського, чемпіонат у першому дивізіоні). При цьому керівництво МФХ зазначило, що два чемпіонати в один рік – це велика відповідальність для України.

Сам чемпіонат відбудеться з 27 березня по 2 квітня 2011 року в Донецьку".

Нагадаємо, що нашими суперниками на юніорському чемпіонаті світу будуть команди Литви, Іспанії, Нідерландів, Бельгії та Китаю.

У травні 2011 року на конгресі ІІХФ у Братиславі виберуть країну, в якій пройде чемпіонат світу 2016 року у Топ-дивізіоні. Заявки подали Росія (Москва, Казань), Данія (Копенгаген, Хернінг) та Україна (Київ).
За матеріалами ФХУ
Зараз ви читаєте новину «Україна проведе два чемпіонати світу з хокею ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути