Ексклюзиви
субота, 25 січня 2020 23:50

Україна не веде переговорів з Росією щодо проведення спільних чемпіонатів

Україна не веде переговорів з Росією щодо проведення спільних чемпіонатів
В Україні спростували інформацію про "спільні чемпіонати з Росією". Фото: Укрінформ

У Міністерстві культури, молоді та спорту та Федерації гандболу спростували інформацію щодо подачі спільної заявки Україною та Росією на проведення жіночого чемпіонату Європи з гандболу у 2026 році.

"Від імені Міністерства культури, молоді та спорту України, а також Федерації гандболу України, повідомляємо, що ми не вели та не ведемо жодних перемовин про проведення спільних чемпіонатів із представниками Російської Федерації... Неприйнятно проводити спільні заходи із країною-агресором", - заявили у Мінмолодьспорту.

У федерації гандболу України також підтвердили, що не вели й не ведуть жодних переговорів з Росією про будь-які спільні проєкти.

"Інформація, що розповсюджується деякими ЗМІ, не відповідає дійсності. Шановні журналісти українських видань, які підхопили цю "новину", майте совість і трохи професіоналізму. Звертайтесь за коментарями, щоб не розповсюджувати маячню", - йдеться у повідомленні федерації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна поступилася у другому матчі поспіль на Євро-2020 з гандболу

Раніше у суботу представники російських медіа поширили інформацію щодо подачі спільної заявки Україною та РФ на проведення жіночого чемпіонату Європи з гандболу у 2026 році. Її підхопили й декілька українських ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Україна не веде переговорів з Росією щодо проведення спільних чемпіонатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути