неділя, 10 жовтня 2021 13:54

Україна – це колишня збірна СРСР – фінські вболівальники

Україна  – це колишня збірна СРСР – фінські вболівальники
Пятов зіграв 100 матч за збірну. Фото: "Шахтар"

Фінські вболівальники залишилися розчарованими грою своєї команди в матчі з Україною. Багато хто відзначає повільність гравців збірної, в якій багато ветеранів і немає легіонерів з топ-клубів. Закликають тренера почати перебудову вже зараз і більше експериментувати, адже з такою нудною грою "Суомі" на Кубку світу все одно робити нічого.

footboom.com пропонує добірку думок уболівальників суперника:

Erkkik: Перемогли найкращі. Не думаю, що результат дає привід міняти тренера, коли рівень гравців такий. Мало хто з фінських футболістів виступає на міжнародному рівні в дійсно сильних клубах. Можливо, Фінляндія і зробила крок вперед в останні роки, але інші просунулися ще більше.

Haikii: Поясніть мені, чому українські футболісти переміщалися по полю як молоді скакуни, в той час як фінські футболісти ледве тягнули ноги, немов перед цим вже провели на полі 90 хвилин ?!

Johan Nyton: Командам рівня збірної Фінляндії нічого робити на чемпіонаті світу. Краще не потрапляти туди з такою грою. Я не хочу дивитися матчі, в яких Фінляндію будуть обігрувати з рахунком 5:0.

kari ve ke: Я був цього вечора на стадіоні і можу сказати, що наші грали занадто повільно. На полі була тільки одна команда, гідна позитивного результату, і це була не Фінляндія. Повільність в ногах, неточність в передачах, брак в завершенні атак, помилки в обороні і т.д.

Unski: Україна, хоча і добре виступила на Євро, грала набагато слабкіше, ніж може. Фінляндія повинна була зрівнювати рахунок. Але так буває: виграє той, хто більше цього хоче.

Mkts: Слід пам'ятати, що збірна СРСР в 80-і роки складалася в основному з українців, і, крім найкращого тренера в світі, Рінуса Міхелса, був Валерій Лобановський - сплячий гігант футболу. Маркку Канерва виконав відмінну роботу, але залишилася у нього мотивація? Новий тренер і зміна поколінь? Мені важко сказати.

Leijonatar: Завжди одне й те саме. Занадто старі і дуже повільні виконавці для такої гри. Україна явно вирішила тиснути на Райтала, як на найслабшу ланку в фінського захисту. Лам погано переміщається, а Камара грає занадто високо через що Фінляндія не створює руху в центрі поля. У будь-якого гравця не ткни - одне розчарування. І перспективи не видно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пуккі сильно розчарувався після матчу з Україною

У наступному турі, 12 жовтня, збірна України зіграє у Львові зі збірною Боснії й Герцеговини. У нашої команди після 6 матчів 8 очок, а в суперника після 5 ігор 6 залікових балів.

Зараз ви читаєте новину «Україна – це колишня збірна СРСР – фінські вболівальники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути