Ексклюзиви
вівторок, 16 березня 2010 10:08

Українка завоювала 7-му медаль на Паралімпіаді

Українка завоювала 7-му медаль на Паралімпіаді

Українська лижниця Юлія Батенкова виграла срібну медаль у гонці на 15 км на Паралімпіаді-2010. Це вже друга срібна нагорода для української команди. Збірна України опустилася з другого місця в загальнокомандному заліку на четверте. У скарбничці українців 7 медалей - 2 "золота", 2 "срібла" та 3 "бронзи".

Лідирує в медальному заліку збірна Росії, яка виграла вже 15 медалей - 6 золотих, 6 срібних і 3 бронзових. На друге місце піднялася команда Німеччини (3-2-0), на третьому йде Канада (2-3-1).

Нагадаємо, що в перший день Ванкуверскої Паралімпіади збірна України завоювала одразу 5 медалей. Власниками всіх нагород стали біатлоністи - Олена Юрковська та Віталій Лук"яненко ("золото"), Юрій Костюк ("срібло"), Григорій Вовчинський і Людмила Павленко ("бронза").

За підсумками другого дня скарбничка української команди поповнилася ще однією медаллю: в лижній гонці на 10 кілометрів "бронзу" виграла Олена Юрковська.

За матеріалами liga.net, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Українка завоювала 7-му медаль на Паралімпіаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути