Ексклюзиви
пʼятниця, 23 березня 2018 23:36

Україна не змогла переграти збірну Саудівської Аравії

Україна не змогла переграти збірну Саудівської Аравії
Артем Кравець забив м'яч у ворота Саудівської Аравії

Збірна України завершила внічию - 1:1 матч зі збірною Саудівської Аравії. Гра проходила на нейтральному полі в Іспанії. За Україну в першому таймі відзначився Артем Кравець.

Шевченко виставив цікавий стартовий склад. У воротах дебютував Андрій Лунін і саме він не дозволив саудитам вийти вперед у другому таймі, коли парирував удар нападника суперників після виходу сам на сам. У першому таймі непогано виглядав Олександр Зінченко, але на другу половину гравця "Манчестер Сіті" не вистачило.

Євген Хачеріді показав, чому він не грає в основі київського клубу. Позиційні помилки й повна відсутність першого пасу робили з Євгена абсолютний баласт на полі. Дійшло до того, що два кутових саудитів закінчися ударами головою. І якщо перший привів до взяття воріт, то в другому випадку нам пощастило.

Марлос далекий від своєї колишньої форми. Екс-бразилець мав дві відмінні нагоди реалізувати перевагу збірної України, але обидва рази ударив не достатньо сильно й точно. Коноплянка був активніший. Саме з подачі Євгена відзначився Кравець.

Хачеріді показав, чому він не грає в основному складі "Динамо"

Збірна України могла вирвати перемогу на останніх хвилинах, коли суперники втомилися. Однак удар Бесєдіна з трьох метрів парирував голкіпер азіатів. Він же встиг повернутися на добивання, коли, здавалося, Буяльський бив напевне. Якби такий момент був у офіційній грі, невдачу наших футболістів показували би всі канали світу. А так момент забудеться до наступного матчу.

Загалом у матчі флангові захисники й півзахисники України виглядали значно краще центральних. Хачеріді з Ракицьким бракувало креативу при початку атак, а Буяльському, Зінченку й Ротаню – при переході із оборони . Загалом закономірна нічия, хоча наші можуть нарікати на жахливу нереалізацію моментів.

Україна: Лунін - Караваєв, Хачеріді (Ордець, 72), Ракицький, Матвієнко (Соболь, 46) - Степаненко (Ротань 46), - Зінченко (Малиновський, 67), Марлос (Бесєдін, 85), Коноплянка Циганков (Буяльський, 46) - Кравець.

Голи: Кравець, 32 - Аль-Моуалад, 38

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Статистика збірної України з футболу за всю історію

У вівторок збірна України зіграє товариський матч проти Японії.

Зараз ви читаєте новину «Україна не змогла переграти збірну Саудівської Аравії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути