Ексклюзиви
неділя, 11 травня 2008 13:45

Уіттер втратив чемпіонський пояс в бою проти Бредлі

Вчора в Ноттінгемі (Великобританія) відбувся поєдинок між чемпіоном WBC в першій напівсередній вазі Джуніором Уіттером і обов"язковим претендентом на титул американцем Тімоті Бредлі.

34-річний чемпіон добре почав бій і мав перевагу, проте в шостому раунді Бредлі вдалося перехопити ініціативу і відправити Уіттера в нокдаун. У другій половині бою 24-річний претендент був активніший за свого суперника, і після закінчення дванадцятого раунду двоє суддів віддали перемогу Бредлі з рахунком 115-113 і 114-113, а третій суддя вважав, що сильнішим був Уіттер, виставивши 115-112 на його користь. Зазначимо, що незадовго до цього поєдинку Уіттер заявляв про те, що йому все складніше "вписуватися" в рамки першої напівсередньої ваги, і незабаром він збирається перейти в напівсередню вагову категорію. До свого переходу в наступну вагу Уіттер дуже хотів зустрітися зі своїм надзвичайно популярним співвітчизником Ріккі Хаттоном, проте цього, мабуть, вже не трапиться.

У іншому поєдинку цього вечора обов"язковий претендент на титул WBC в другій середній вазі британський боксер Карл Фрох без особливих проблем переміг поляка Альберта Рубакі, який погодився на цей бій буквально за декілька днів до його проведення. Нагадаємо, що 10 травня Фрох (#1 WBC) повинен був зустрітися з російським боксером Денисом Інкіним (#2 WBC) в поєдинку за звання обов"язкового претендента на титул, але росіянин відмовився від бою. Потім в якості заміни Інкіну називалося декілька кандидатур, зокрема екс-чемпіон світу в цій вазі Алехандро Берріо, але всі вони за винятком польського спортсмена відмовилися від бою.

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Уіттер втратив чемпіонський пояс в бою проти Бредлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути