Ексклюзиви
середа, 21 листопада 2012 22:28

УЄФА завів дисциплінарну справу на гравця "Шахтаря" Адріано

УЄФА завів дисциплінарну справу на гравця "Шахтаря" Адріано
Адріано ставиться за вину порушення статті 5 дисциплінарного статуту УЄФА - "Принципи поведінки". Фото: sport-xl.net

УЄФА завів дисциплінарну справу на бразильського нападника донецького "Шахтаря" Луїса Адріано у зв'язку з його поведінкою в матчі групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА з данським "Нордшелландом" у Копенгагені.

"У провину Луїсу Адріано ставиться за вину порушення статті 5 дисциплінарного статуту УЄФА - "Принципи поведінки". Контрольно-дисциплінарна інстанція УЄФА розгляне справу у вівторок, 27 листопада", - повідомляє в середу офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, 20 листопада "Шахтар" достроково вийшов до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА з групи, в якій протистояв чинному володарю трофею "Челсі" і кращій команді Італії "Ювентусу". У вівторок донецький клуб обіграв у гостях "Нордшелланд" із рахунком 5:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Адріано потрібно було давати червону картку" - наставник "Нордшелланда"

На 24-й хвилині матчу "Нордшелланд" відкрив рахунок. "Шахтарю" дуже швидко вдалося відігратися, але це супроводжувалося скандалом. Арбітр віддав спірний м'яч Вілліану, який за принципом фейр-плей повернув його данцям, вдаривши на половину поля суперника. Але Луїс Адріано побіг за посланим у напрямку воріт м'ячем, у свою чергу захисники і воротар "Нордшелланда" зупинилися, і бразильський форвард "Шахтаря" відправив м'яч у ворота. Після з'ясування стосунків між футболістами і арбітром гол був зарахований.

За словами капітана "Шахтаря" Даріо Срни, команда вирішила після цього спеціально дати супернику забити у свої ворота, але півзахисник "гірників" Степаненко не зрозумів рішення партнерів і відібрав м'яч у суперника. Незабаром після цього "Нордшелланд" таки забив у ворота гостей, але перед перервою "Шахтар" відігрався, а в другому таймі забив три голи і отримав перемогу.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА завів дисциплінарну справу на гравця "Шахтаря" Адріано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути