Ексклюзиви
середа, 13 травня 2009 12:04

УЄФА затвердив остаточний варіант міст - господарів Євро-2012

УЄФА затвердив остаточний варіант міст - господарів Євро-2012

Президент Польської футбольної асоціації Гжегож Лято і голова Федерації футболу України Григорій Суркіс першими дізналися рішення УЄФА про міста, в яких пройде чемпіонат Європи 2012 року. Проте до прес-конференції вони зобов"язані зберігати конфіденційність.

Після двох годин обговорення президент УЄФА Мішель Платіні запросив обох керівників в окрему кімнату, де оголосив рішення Виконавчого комітету.

На прес-конференції, що підсумувала засідання Виконавчого комітету УЄФА був названий перелік міст України і Польщі, які прийматимуть матчі чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Україну представлятимуть Київ, Львів, Донецьк і Харків.

Вердикт Союзу європейських футбольних асоціацій оголосив президент організації Мішель Платіні. Остаточне рішення УЄФА таке: міста України і Польщі розподілилися за принципом паритетності "4 на 4" - нашу країну представлятимуть Київ, Львів, Донецьк і Харків. Останній замінив в основному списку Дніпропетровськ.

В той же час вищевказаним містам не присвоїли офіційного статусу міст-господарів.

Що стосується польських міст, то Євро-2012 приймуть Варшава, Гданськ, Познань і Вроцлав, а кандидатури Хожува і Кракова були відхилені.

За матеріалами terrikon.dn.ua, turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «УЄФА затвердив остаточний варіант міст - господарів Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути