Ексклюзиви
четвер, 07 травня 2009 16:24

Харків та Хожув не приймуть Євро-2012 - польські ЗМІ

Харків та Хожув не приймуть Євро-2012 - польські ЗМІ

Футбольний Євро 2012 в п"яти польських і п"яти українських містах. Так оголосить УЄФА в середу, як дізналася Gazeta Wyborcza в PZPN (Польська федерація футболу).

Сьогодні збираються експерти і директори УЄФА, які контролювали підготовку в Польщі і на Україні. Фахівці стосовно стадіонів, аеродромів, готелів, доріг і безпеки видадуть експертні думки.

Останні повідомлення з УЄФА є такими, що в середу радіти будуть: Варшава, Гданьськ, Вроцлав, Познань і Краків. Зі змагань відпаде Хожув. На Україні ситуація більш ускладнена, але все вказує на то, що обраними стануть: Київ, Донецьк, Львів, Одеса і Дніпропетровськ. Відпасти повинен Харків.

Звучить це сенсаційно, бо ще недавно керівник УЄФА Мішель Платіні оголосив у Варшаві, що чемпіонат буде розігруватися в мінімум шести і максимум у восьми містах.

Відповідно до співрозмовників Gazeta Wyborcza в УЄФА змінює думку, цінуючи заангажування і інвестиції всіх 12 міст, що змагаються за Євро. Рівно ж важливим - якщо не найважливішим - є лобіювання впливового керівника українського футболу Григорія Суркіса, завдяки якому Польща і Україна два роки тому одержала Євро.

Нагадаємо, раніше польська преса повідомляла, що Україні залишать тільки два міста для проведення Євро-2012.

euro2012.ukrinform.ua, Gazeta Wyborcza

Зараз ви читаєте новину «Харків та Хожув не приймуть Євро-2012 - польські ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути