Ексклюзиви
вівторок, 05 травня 2009 12:15

Євро-2012. Донецьку, Дніпропетровську і Харкову ніхто не відмовляв

Євро-2012. Донецьку, Дніпропетровську і Харкову ніхто не відмовляв

В інформації про те, що нібито Мішель Платіні вже відмовив Донецьку, Дніпропетровську і Харкову немає під собою ніяких підстав, оскільки за словами президента ФФУ Григорія Суркіса, час, що залишився до ухвалення остаточного рішення, якраз і відвели представникам міст, щоб використовувати всі свої шанси.

"Зараз остаточне рішення по розподілу міст в двох країнах Україні і Польщі, як не дивно, залежить не тільки від УЄФА, але і від влади. Господарі міст чітко усвідомили, я на це сподіваюся, що ці три тижні, які залишилися до засідання Європейською футбольного союзу в Бухаресті, якраз фінальна пряма", - говорить президент ФФУ.

"Час, що залишився, у всіх українських, а так само і польських містах, прагнуть провести максимально насичено, щоб довести свою спроможність і чіткість своїх планів, і з максимальною відповідальністю підійти до реалізації своїх програм в життя. Це стосується всіх без виключення міст - це чітка і чесна позиція Мішеля Платіні, і лише в середині травня, коли зважать і проаналізують роботу оргкомітетів міст за весь період, УЄФА визначиться зі своїм рішенням.

Я вже говорив, і зараз, підкреслюю ще раз: наша сумісна з польською стороною позиція така: ми за повний паритет, за рівні шанси. Те, що зараз намагаються роздути у пресі, просто смішно.

За матеріалами turnir.com.ua, komitet12.org.ua

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012. Донецьку, Дніпропетровську і Харкову ніхто не відмовляв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути