понеділок, 11 квітня 2011 14:50

УЄФА визначився з асортиментом сувенірів на Євро-2012

УЄФА визначився з асортиментом сувенірів на Євро-2012

До Євро-2012 УЄФА готує лінійку сувенірної продукції з офіційним логотипом турніру у вигляді квітки Євро. Про це повідомляє Інформаційний центр Євро-2012.

Як заявив операційний директор Мартін Каллен, з минулого досвіду УЄФА розраховує на постійний асортимент товарів для футбольного свята.

"Лінійка продукції до чемпіонату широка: починаючи з шапок, футболок та окулярів, закінчуючи парасолями, сумками, м'ячами, іграшками та ін", - зазначив чиновник УЄФА.

У той же час, відповідаючи на питання про те, хто буде створювати цю продукцію, Мартін Каллен підкреслив, що американська компанія Warner Bros, яка втретє поспіль відповідає за сувенірну лінійку під час Євро, готує контракти з низкою українських компаній, зацікавлених у ліцензіаті та виробництві офіційної продукції.

"Зараз контракти не підписані, тому ми не можемо розголошувати інформацію про потенційних виробників в Україні", - пояснив він. Він також додав, що місцеві компанії проявили великий інтерес у конкурсі на виробництві сувенірів Євро.

Нагадаємо, в Польщі вже сім компаній отримали ліцензії на виробництво продукції, що рекламує Євро-2012. Всього, як повідомляє планується, що такі права одержать близько 40 компаній.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА визначився з асортиментом сувенірів на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути