пʼятниця, 30 березня 2012 17:45

УЄФА дискваліфікував Венгера за наїзд на арбітра

УЄФА дискваліфікував Венгера за наїзд на арбітра
Арсен Венгер влетів на кругленьку суму. Фото: afp.com

УЄФА дискваліфікував Арсена Венгера на три матчі і оштрафував на суму в 40 тисяч євро, повідомляє офіційний сайт Союз європейських футбольних асоціацій.

Контрольно-дисциплінарна інстанція УЄФА покарала французького фахівця за "неналежну поведінку" в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти італійського "Мілана", який відбувся в Лондоні 6 березня. Каноніри здобули перемогу з рахунком 3:0, однак цього не вистачило для виходу в наступний раунд турніру, адже італійці виграли першу зустріч - 4:0.

По завершенні гри Венгер в підтрибунному приміщенні в образливій формі висловив претензії головному арбітрові зустрічі Даміре Скоміне, який на думку наставника лондонців виніс неправильні рішення щодо кількох епізодів гри, не призначивши футболістам "Арсеналу" належної їм кількості штрафних ударів.

У минулому розіграші Ліги чемпіонів Венгер також отримав дискваліфікацію за конфлікт із суддею у матчі проти "Барселони", яка була пізніше розширена до 3 матчів після того, як Венгер продовжував віддавати поради тренерському штабу команди з трибун стадіону.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА дискваліфікував Венгера за наїзд на арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути