четвер, 26 лютого 2009 15:33

УБЛ проти оголених жінок на паркеті

УБЛ проти оголених жінок на паркеті

Дирекція Української баскетбольної ліги виступила проти конкурсу боді-арту на "Фіналі Чотирьох" Кубка УБЛ. Голих дівчат замінили цирковим номером - спортивною акробатикою.

Голі дівчата з розписаними в баскетбольній стилістиці частинами тіла повинні були зустрічати гостей на "Фіналі Чотирьох" Кубка УБЛ, який пройде на майбутніх вихідних в Одесі. Керівництво Ліги відзначило, що подібне видовище може перешкодити баскетболістам налаштуватися на гру. Тому було ухвалено рішення замінити "голих" моделей на одягнених дівчат-чарлідерів з місцевої групи підтримки. Інші елементи свята залишаться без змін: потішать глядачів цирковим мистецтвом спортивні акробати, а також відбудеться грандіозне світлове шоу, пише "Оглядач".

В УБЛ вважають, що така програма більше підходить для самого заходу, і підкреслюють, що головною подією все-таки залишається баскетбольна гра, в якій визначиться володар Кубка УБЛ.

Довідка gazeta.ua

Боді-арт (англ. body art, мистецтво тіла) - одна з форм авангардного мистецтва, де головним об"єктом творчості стає тіло людини, а зміст розкривається за допомогою поз, жестів, нанесення на тіло знаків.

Боді-арт досліджує багато різних шляхів, і тимчасових, і постійних, для зміни людського тіла. Розрізняють наступні напрями цього мистецтва: розпис по тілу, тату, пірсинг, шрамування, модифікація тіла.

Зі всіх форм боді-арту, розпис по тілу є найбільш тимчасовим. Більшість випадків його використання пов"язані з певними подіями, участю в певних ритуальних дійствах. Розпис тіла, за переказами древніх, може перетворити людину в дух, витвір мистецтва або навіть в якусь подібність карти священного місця.

Зараз ви читаєте новину «УБЛ проти оголених жінок на паркеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути