середа, 03 лютого 2010 10:23

У збірній Маркевич зароблятиме так само як в "Металісті" - ЗМІ

У збірній Маркевич зароблятиме так само як в "Металісті" - ЗМІ

Не встиг ще Мирон Маркевич офіційно оформити свої стосунки з Федерацією футболу України на предмет укладення контракту в ролі головного тренера збірної України, як українські ЗМІ почали обговорювати фінансовий бік майбутньої угоди.

"Блик" навіть називає цілком конкретний розмір зарплати Маркевича на посту головної команди країни. Як стверджує газета, в збірній України керманич "Металіста" зароблятиме близько 60 тисяч доларів на місяць. Стільки ж тренер заробляє і в харківському клубі.

Тим часом, колишній воротар київського "Динамо" і харківського "Металіста" Ігор Кутєпов поки нічого не знає про те, що він може ввійти до тренерського штабу збірної України, що формується новим наставником команди Мироном Маркевичем.

"Розмови на цю тему не було. Я сам із здивуванням дізнався про цю новину, - говорить Кутєпов. - У мене, звичайно, чудові стосунки з Мироном Богдановичем, знайомий я і з Юрієм Калитвинцевим. Проте логічнішим особисто мені бачиться запрошення на цю посаду тренера воротарів "Металіста" Андрія Кудимова, з яким Маркевич плідно співпрацює в Харкові. Але, звичайно ж, робота в збірній України - буде великою честю для мене. Досвід є. Але я в такий розвиток подій мало вірю".

У даний момент Кутєпов є директором дитячої академії "Металіста". Цю посаду колишній воротар обіймає вже чотири роки.

Інформація про те, що колишній півзахисник київського "Динамо" Олександр Хацкевич увійде до тренерського штабу збірної України, знаходить своє підтвердження. 36-річний фахівець, останнім місцем роботи якого був білоруський "Вітебськ", зараз знаходиться в столиці України, де у нього залишилася квартира.

Найближчим часом керівники ФФУ мають намір зустрітися з Хацкевичем, щоб обговорити можливість роботи фахівця в тренерському штабі нового наставника збірної України Мирона Маркевича.

За матеріалами Блик, Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «У збірній Маркевич зароблятиме так само як в "Металісті" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути