понеділок, 17 травня 2010 18:45

У захисника "Таврії" не було сил нести Кубок України

У захисника "Таврії" не було сил нести Кубок України
"Таврія" удев'ятьох перемогла донецький "Металург" у фіналі Кубка України – 3:2. Для виявлення переможця командам знадобився додатковий час. На 96 хвилині зустрічі переможний гол провів Лакі Ідахор.

Центральний захисник "Таврії" Антон Монахов вийшов з роздягальні команди одним з перших. Футболіст був першим і на розливі шампанського.

"Першим на розливі був я, а потім приєдналися решта футболістів. Чи було багато шампанського? Я не рахував, але кілька ящиків було."

Захисник ще не знає, які преміальні команда отримає за перемогу.

оки що у нас шампанське, радість, а про преміальні розмов не було. Чи важкий Кубок? Я особливо його не тримав. Вже не має сил носити трофей."

Монахов розповів, чому команду розтринькала перевагу у два м'ячі.

"Другий тайм вийшов дуже важким. Ми вели в рахунку 2:0. Потім сіли. Боялися за результат. Можливо підсвідомо хотіли добити суперника. У другому таймі пропустити швидкий гол. Потім ще більше злякалися."

Антон говорить, що тренер не давав вказівок грати на утримання рахунку.

"У перерві Сергій Пучков сказав зіграти у свою гру. Якби ми забили швидше за суперника, то рахунок став би 3:0. Навряд би команда, навіть така хороша, як "Металург" могла стільки відіграти."

Монахов вважає, що поразка в серії пенальті від "Чорноморця" у фіналі Кубка України сезону 1993-94 не має відношення до матчу з "Металургом".

"Навряд чи результат того матчу давив на нас. Я тоді ще маленьким був і по-іншому все оцінював. Тоді я більше хвилювався."

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У захисника "Таврії" не було сил нести Кубок України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути