понеділок, 17 травня 2010 15:57

"Хочеться потрапити у груповий етап Ліги Європи" - Старцев

"Хочеться потрапити у груповий етап Ліги Європи" - Старцев

"Таврія" удев'ятьох перемогла донецький "Металург" у фіналі Кубка України – 3:2. Для виявлення переможця командам знадобився додатковий час. На 96 хвилині зустрічі переможний гол провів Лакі Ідахор.

Голкіпер "Таврії" Максим Старцев став одним з героїв команди. У другому таймі він кілька разів рятував команду від голу. Особливо запам'яталися удари Годіна і Зе Соареса.

"Воротареві завжди важче морально, ніж фізично. Відчувається величезний тиск, адже хочеться зіграти на нуль, особливо у такому матчі. Якби я зіграв на нуль, то мені було б приємніше. А завжди ставлю перед собою таке завдання."

"Це наша найбільша перемога, до якої ми йшли і можна сказати, що жереб був прихильним до нас. Я щасливий, що ми здобули такий результат."

"Металург" скористався нашими помилками. Ми дали пройти їм у центр і вони забили свій другий м'яч."

"Хочеться потрапити у груповий етап Ліги Європи і показати себе на високому рівні. Чемпіонат України росте і прогресує з кожним роком. Нам буде цікаво спробувати себе з європейськими командами."

"Коли стоїть завдання виграти Кубок України, то питання преміальних стає другорядним. Про них ніхто не думав. Так, звичайно, вони будуть, не такі як зазвичай. Я думаю, звання володар Кубка України багато значить".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Хочеться потрапити у груповий етап Ліги Європи" - Старцев». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути