Ексклюзиви
пʼятниця, 16 жовтня 2020 12:14

У "Ворсклі" виявили спалах коронавірусу

У "Ворсклі" виявили спалах коронавірусу
"Ворскла" лідирує в чемпіонаті разом із київським "Динамо". Фото ФК "Ворскла"

У полтавській "Ворсклі" зафіксовано спалах коронавірусу. Сьогодні стало відомо за даними видання "Полтавщина Спорт", що позитивні тести зафіксовано в п'яти гравців - Ігоря Пердути, Павла Ребенка, Ібрахіма Кане, Івана Пешича і Ндіає, а також у головного тренера команди Юрія Максимова і його асистента Віктора Уляницького. Крім того, за даними деяких ЗМІ, вже кілька днів на роботі не з'являється віцепрезидент "Ворскли" Олег Лисак, щоправда, причин відсутності не називають. footboom.com звернувся до керівництва команди.

Спортивний директор "Ворскли" Олександр Фундерат уточнив інформацію: "Поки що особливо нічого пояснити не можу. До матчу з "Олімпіком" ми готуємось у звичайному режимі, в нас немає ніякої паніки, і тільки завтра щось зрозуміємо, оскільки повинні прийти результати повторних тестів. Перше тестування показало позитивні результати в деяких гравців, вони пішли в самоізоляцію. Але це зовсім не ті гравці, імена яких було названо в останніх новинах. Те, що там написано, - нецікаво і неправда. Щодо Юрія Максимова, він у суботу буде на грі дубля в Щасливому, тож усе нормально. А Олег Лисак мені щойно дзвонив - він крос бігає в центральному парку", - прокоментував інформацію Олександр Анатолійович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роналду звинувачують у порушенні карантину

Найближчий матч "Ворскла" проведе в рамках 6-го туру Favbet Ліги на виїзді проти "Олімпіка" 18 жовтня, початок - о 14:00.

Зараз ви читаєте новину «У "Ворсклі" виявили спалах коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути