пʼятниця, 13 грудня 2019 13:43

У соцмережах відреагували на виліт "Динамо" з Ліги Європи

У соцмережах відреагували на виліт "Динамо" з Ліги Європи
Фанати відреагували на виліт "Динами". Фото: segodnya.ua

12 грудня Київське "Динамо" не змогло обіграти швейцарський "Лугано" та вилетіло з Ліги Європи. У мережі емоційно відреагували на домашню нічию киян у матчі 6-го туру групового етапу ЛЄ. Про це йдеться на сайті segodnya.ua.

"Найкраща характеристика гри "Динамо", - коментують вболівальники у Фейсбук.

"Динамо - це справжня ганьба нашого футболу, ви вже вибачте, але Олександрія в тисячу разів краще виступила в складній групі", - говорить Іван у Твітері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідери "Шахтаря" публічно посварилися

"Все оставляют короткие комментарии смысл которых: позор и дно. Не вспомню, когда еще так тихо проходил такой вылет", - Євген Орл у Фейсбук.

"Ідеальна характеристика філософії "Динамо" в короткій фразі коментатора:- Класний пас, але не туди", - Дельта в Інстаграм.

"Майже сорок років вболіваю за цей клуб, були і поразки, але такої муки не пригадаю ... Вони мучаться, а не грають, про коней в таких випадках кажуть – гуманніше пристрелити ... Суркіс, скільки ж ти будеш знущатися над нами?", - пише Сергій Бардус

"Що ж, Динамо пробило історичне дно. Мені не було настільки соромно, мабуть, із часів вильоту від Туна. Насправді ж має бути соромно клубу. Ганьба вам - президенте, тренере, командо", - Олег Бабій у Фейсбук

Після такого вильоту з єврокубків фанати наполягають продати київський клубу.

Угорський "Ференцварош" під керівництвом Сергія Реброва не зміг вийти в плей-офф Ліги Європи, зігравши внічию з болгарським "Лудогорццм" - 1: 1.

Зараз ви читаєте новину «У соцмережах відреагували на виліт "Динамо" з Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути