Ексклюзиви
понеділок, 21 вересня 2009 16:22

"Реал" має 327 млн євро боргу

"Реал" має 327 млн євро боргу

Борги мадридського "Реала" досягли позначки в 327 мільйонів євро, проте іспанський футбольний клуб має намір зменшити цю цифру до 210 мільйонів до червня 2010 року.

Згідно відомостям звітності, яку клуб відкрив на своїй щорічній асамблеї, найбільшу частку в заборгованості, що збільшилася, склали інвестиції у розмірі 314 мільйонів євро, левову частку яких здійснив Флорентіно Перес, який прийшов на пост президента клубу в червні 2009 року. Головними витратами "Реала" сталі покупки дорогих гравців - Кріштіану Роналду, Кака, Каріма Бензема і Рауля Альбіоля на загальну суму 219 мільйонів євро.

Звітність клубу на асамблеї ратифікували 907 з 1012 членів клубу, присутніх на заході. Проте таку ситуацію може не схвалити УЄФА, який недавно анонсував плани з боротьби із зайвими витратами футбольних клубів. Так, президент УЄФА Мішель Платіні виступив з ініціативою зобов"язати всі клуби до 2012 року обходитися при покупках лише заробленими ними самими засобами.

Перес, який назвав помилкою свою відставку з поста президента "Королівського клубу" в лютому 2006 року, також заявив, що в поточному році у клубу буде рекордний бюджет - 422 мільйонів євро.

Асамблея також ратифікувала кредитні домовленості "Реала" з двома банками - CajaMadrid і Banco de Santander.

За матеріалами Сегодня, РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «"Реал" має 327 млн євро боргу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути