Ексклюзиви
середа, 01 липня 2009 15:15

Форвард збірної Франції обійшовся "Реалу" у 35 млн євро

Форвард збірної Франції обійшовся "Реалу" у 35 млн євро

Мадридський "Реал" домовився про покупку нападаючого збірною Франції Каріма Бензема за 35 мільйонів євро. 21-річний Бензема, який впродовж всієї своєї кар"єри виступав за "Ліон", буде представлений як гравець "Реала" не пізніше за 2 липня. Поки інформація про його перехід офіційно не підтверджена.

Спочатку "Реал" пропонував за Бензема 32 мільйони євро, а "Ліон" просив 40 мільйонів. Сторони прийшли до згоди після того, як президент мадридського клубу Флорентіно Перес погодився заплатити за нападаючого 35 мільйонів.

Як відзначає Marca, підписання контракту з Бензема означає, що "Реал" відмовився від придбання нападаючого збірної Іспанії та "Валенсії" Давида Вільї. Два тижні тому іспанські ЗМІ писали, що мадридці досягли принципової домовленості про покупку цього гравця.

Карім Бензема, якому 19 грудня виповниться 22 року, почав грати за "Ліон" в сезоні-2004/05. Він чотири рази вигравав чемпіонат Франції і один раз - Кубок країни. У складі збірної Франції Бензема дебютував у березні 2007 року і взяв участь в чемпіонаті Європи - 2008.

Француз став вже четвертим новачком "Реала" в міжсезоння-2009. Раніше мадридці придбали бразильця Кака, португальця Кріштіану Роналду та іспанця Рауля Альбіоля. На чотирьох футболістів клуб витратив 211 мільйонів євро.

За матеріалами Лента, Marca

Зараз ви читаєте новину «Форвард збірної Франції обійшовся "Реалу" у 35 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути