середа, 01 липня 2009 12:24

Гравець "Реала" у 24 роки може зав"язати з футболом

Гравець "Реала" у 24 роки може зав"язати з футболом

Футболіст мадридського "Реала" Рубен де ла Ред, у якого в березні лікарі виявили хворобу серця, пропустить весь наступний сезон. Протягом найближчого року півзахисник проходитиме медичні обстеження кожні два місяця. Не виключено, що йому доведеться завершити спортивну кар"єру.

30 жовтня минулого року дела Ред знепритомнів під час матчу Кубка Іспанії з командою "Реал Уніон". Футболіста привезли в лікарню, і лікарі зафіксували у нього різке падіння артеріального тиску.

У березні 2009 року стало відомо, що дела Ред страждає міокардитом - запалення серцевого м"яза. Ця хвороба може стати причиною раптової смерті. 5 червня футболістові виповнилося 24 року.

30 червня дела Ред зустрівся з лікарями "Реала", які вирішили, що футболіст не гратиме впродовж всього сезону-2009/10. Якщо гравець не зможе відновити спортивну кар"єру, то, можливо, він стане тренером однієї з дитячих команд "Реала". Де ла Ред вже відвідував декілька тренерських курсів.

За матеріалами Лента, Goal.com.

Зараз ви читаєте новину «Гравець "Реала" у 24 роки може зав"язати з футболом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути