субота, 27 червня 2009 10:54

Роналду став гравцем "Реала" - офіційно

Роналду став гравцем "Реала" - офіційно

Мадридський "Реал" і "Манчестер Юнайтед" увечері 26 червня підписали остаточну угоду про перехід португальського футболіста Кріштіану Роналду в іспанський клуб, повідомляється на офіційних сайтах клубів.

Операція буде завершена 1 липня - з цього дня Роналду офіційно стане гравцем "Реала". Футболіст буде представлений уболівальникам 6 липня на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" в Мадриді.

В рамках контракту Роналду проведе в "Реалі" шість сезонів, а його зарплата складатиме 13 мільйонів євро в рік. Як відзначає AFP, це рекордна для футболу сума - в даний час найбільш високооплачуваним футболістом світу є форвард "Інтеру" Златан Ібрагімович, який отримує 12 мільйонів євро.

Трансфер португальського півзахисника обійшовся "Реалу" в рекордних 93,4 мільйона євро, зробивши Роналду найдорожчим гравцем в історії футболу. Колишній володар рекорду Зінедін Зідан, за якого в 2001 році "Реал" віддав 76 мільйонів євро, заявив, що радий позбавитися від титулу найдорожчого футболіста і завдяки Роналду "знову може дихати".

Ініціатором переходу португальця в "Реал" був його президент Флорентіно Перес, який очолив клуб 1 червня. Зусиллями Переса іспанський клуб також придбав бразильця Кака, заплативши за нього 67,5 мільйона євро.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Роналду став гравцем "Реала" - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути