неділя, 14 червня 2009 12:16

Роналду любить, коли його ображають

Роналду любить, коли його ображають

Лідер "Манчестер Юнайтед", який зовсім скоро може стати гравцем "Реала", зізнався, що його не бентежить ненависть багатьох уболівальників.

"Нічого страшного в критиці немає, люблю, коли мене ображають, - говорить Кріштіану Роналду. - Нехай насміхаються, мене це абсолютно не зачіпає. Так, мене ненавидить багато людей, це правда, але також не можна заперечувати, що ще більше вболівальників підтримують мене і бажають успіху".

"Відчуваю себе не в своїй тарілці тільки тоді, коли граю погано, це дійсно засмучує. На щастя, таке трапляється рідко. Попереду у мене ще великий шлях, я дійсно хочу переписати історію футболу. Зараз я входжу до числа найкращих, але зупинятися не збираюся, хочу вписати не одну барвисту сторінку в історію своєї біографії".

"Мессі? Я не відчуваю до нього ніяких заздрощів, тому що ніколи не порівнюю себе з іншими футболістами. Я - Кріштіану Роналду, який в змозі виграти більше нагород, ніж хто-небудь інший. Не люблю розслаблятися, фанати хочуть бачити мене на вершині, а я не хочу їх розчаровувати", - підсумував португалець.

Нагадаємо, що португалець перейшов з англійського "Манчестер Юнайтед" в мадридський "Реал" за рекордну для футболу суму 131 млн доларів.

Деталі контракту ще не обумовлені, проте очікується, що футболіст отримає 9,5 мільйона фунтів тільки наступного року. Потім його зарплата щорічно збільшуватиметься на 25 відсотків і у результаті виросте до 29 мільйонів.

За матеріалами Football.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Роналду любить, коли його ображають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути