пʼятниця, 12 червня 2009 13:49

В "Реалі" Роналду гратиме під 9 номером

В "Реалі" Роналду гратиме під 9 номером

У мадридському "Реалі" Кріштіано Роналду виступатиме під номером 9. Йому доведеться відмовитися від своєї улюбоеної 7, оскільки під цим номером грає легенда "Реала" - Рауль.

Втім, португалець готовий до такого повороту подій. Як повідомляє іспанська Marca, Роналду недавно зареєстрував новий торговий знак - CR9.

Нагадаємо, що зірковий футболіст зараз володіє магазинами одягу в Лісабоні і Мадейрі, які працюють під маркою CR7.

Довідка "Gazeta.ua"

Кріштіану Роналду душ Сантуш Авейру (порт. Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro; народився 5 лютого 1985 року у Фуншале, Мадейра, Португалія), відоміший як Кріштіану Роналду (порт. Cristiano Ronaldo), - португальський футболіст, виступає за англійський клуб "Манчестер Юнайтед" і збірну Португалії.

Найкращий молодий гравець Чемпіонату Європи 2004 року. Чемпіон Прем"єр-ліги сезонів 2006/2007 (найкращий гравець і найкращий молодий гравець сезону) і 2007/2008 (найкращий гравець сезону). У сезоні 2006/2007 дійшов з "Манчестер Юнайтед" до півфіналу Ліги Чемпіонів, а вже в наступному сезоні виграв у фіналі у лондонського "Челсі".

У 2007 році виграв "Бронзовий м"яч" за опитуванням "Франс Футбол", поступившись аргентинцеві Мессі і бразильцеві Кака. У 2008 році був визнаний найкращим гравцем Ліги чемпіонів УЄФА, отримав "Золотий м"яч" як найкращий футболіст Європи і нагороду "Гравець року ФІФА" як найкращий футболіст світу.

Турнір

Зараз ви читаєте новину «В "Реалі" Роналду гратиме під 9 номером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути