пʼятниця, 12 червня 2009 12:34

Періс Хілтон задерла перед Роналду спідницю (ФОТО)

Кріштіану Роналду знову став головним ньюзмейкером світу. Поки всі обговорюють його історичний трансфер з англійського "Манчестер Юнайтед" в іспанський "Реал" за рекордні для світового футболу 131 млн доларів, сам футболіст весело і насичено проводить відпустку в Лос-Анджелесі.

"Дуже втішно, коли найкращі команди світу хочуть, щоб ти грав за них, - сказав португалець в інтерв"ю Fox Sports. - Я дізнався про переговори тут в Лос-Анджелесі, і мої люди сказали мені, що "Манчестер" прийняв пропозицію. Але мені також сказали, що "Реал" хоче, щоб мене оглянула їхня медична команда. Зі мною все гаразд, грижа мене не турбує. Я у відпустці і пробуду в Лос-Анджелесі ще якийсь час".

У небажанні португальця так швидко повертатися в Європу винна Періс Хілтон. На днях світська левиця, яка лише кілька днів тому розійшлася зі своїм бойфрендом Дугом Рейнхартом, звабила Роналду. Зірки зустрілися в одному з нічних клубів Лос-Анджелеса. Найкращий футболіст 2008 року прийшов на вечірку сам, Періс була у супроводі сестри Ніккі Хілтон.

Парочка швидко знайшла спільну мову і за розповідями очевидців дуже тепло спілкувалася, доходило навіть до інтиму. Періс і Кріштіано не відходили один від одного до 3 години ночі. 24-річний Роналду як джентельмен оплатив рахунок. Його гаманець збіднів на 25 тисяч доларів. З нічного клубу парочка роз"їхалася по домах, попередньо обмінявшись номерами.

Але на цьому знайомство не закінчилось. О 5 ранку Роналду на таксі приїхав в гості до Періс і якнайшвидше намагався зайти в будинок. Схоже тепер Періс Хілтон стане частою гостею на "Сантьяго Бернабеу". 28-річна білявка в захваті від футболіста. Періс назвала Кріштіано гарячим хлопцем. Як іронізує Daily Mail у закоханих багато спільного – обоє бриють ноги і обоє завжди в центрі уваги, а ще міняють партнерів як рукавички.

"Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон задерла перед Роналду спідницю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути