пʼятниця, 05 червня 2009 12:45

"Реал" з"їхав з глузду: 85 мільйонів євро за Роналду

"Реал" з"їхав з глузду: 85 мільйонів євро за Роналду

Англійський футбольний клуб "Манчестер Юнайтед" погодиться продати півзахисника Кріштіану Роналду, якщо знайдеться покупець, який запропонує за гравця 75 мільйонів фунтів (85 мільйонів євро). Про це пише англійське видання TheDailyMirror. Основним претендентом на придбання володаря "Золотого м"яча" за підсумками 2008 року вважається мадридський "Реал".

За даними видання, головний тренер "МЮ" сер Алекс Фергюсон в бесіді зі своїми друзями розповів, що готовий продати Роналду за 75 мільйонів фунтів. На гроші, виручені від продажу португальця, "МЮ" планує купити двох або трьох нових гравців.

Новий президент "Реала" Флорентіно Перес, котрий вступив на посаду 1 червня 2009 року, заявив, що має намір придбати володарів "Золотого м"яча" двох останніх років - бразильця Кака з "Мілана" і Роналду. На цьому тижні іспанські ЗМІ повідомили, що "Реал" досяг домовленості про придбання Кака.

В тому випадку, якщо "Реал" не купить Роналду літом 2009 року, мадридський клуб повинен буде виплатити пеню в розмірі 30 мільйонів євро. Про це пише англійське видання TheIndependent. Розмір пені віце-президент "Реала" Фернандо Тапіас назвав в інтерв"ю іспанської радіостанції CadenaCOPE.

Тапіас розповів, що літом 2008 року колишній президент "Реала" Рамон Кальдерон уклав з "МЮ" угоду, за якою влітку 2009 року "Реал" повинен буде купити Роналду за 90 мільйонів євро або заплатити пеню. При цьому Тапіас висловив невдоволення високою вартістю гравців в сучасному футболі. Віце-президент "Реала" запропонував встановити максимальну вартість футбольного трансферу - 50 мільйонів євро.

Forum, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Реал" з"їхав з глузду: 85 мільйонів євро за Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути