середа, 11 лютого 2009 16:09

"Герті" бракує грошей на Вороніна

"Герті" бракує грошей на Вороніна

Генеральний директор берлінської "Герти" Дітер Хенесс заявив, що клуб може не продовжити стосунки з українським нападаючим Андрієм Вороніним, який грає за "Герту" на правах оренди. Сам Воронін раніше заявляв, що вважав за краще б залишитися в Берліні, а не повернутися до "Ліверпуля", з яким його зв"язує контракт до 2011 року.

"Якщо Андрій хоче швидкого вирішення питання, з цим виникнуть складнощі. Причина наших коливань пов"язана з грошима. У нас в підвалі немає великого мішка, повного євро. Його хороша гра не змінить нашого фінансового становища", - цитує Хенесса Kicker.

Хороша гра Вороніна не змінить нашого фінансового становища

Нинішній бюджет "Герти" складає 31 мільйон євро, а наступного року він буде зменшений до 28 мільйонів. Зарплата Вороніна складає близько 4 мільйонів євро, витрати на яку за умовами оренди ділять між собою "Герта" і "Ліверпуль", повідомляє sports.ru з посиланням на Kicker.

Андрій Воронін може спробувати повернутися в Англію. Тим більше після тренсферу ірландця Кіна назад в "Тотенхем", адже саме після приходу Роббі українця, який має контракт із "Ліверпулем" до 30 червня 2010 року, відправили в оренду до німецької "Герти". У ситуації, коли ірландця віддали назад, а з "чистих" форвардів у британців залишився тільки Фернандо Торрес, шанси Вороніна на повернення до складу "Червоних" улітку зросли, писала gazeta.ua.

Довідка від "Wikipedia":

Андрій Вікторович Воронін (народився 21 липня 1979, Одеса, УРСР) - український футболіст, нападник берлінської "Герти" та національної збірної України. Вихованець одеського "Чорноморця", з 1995 року живе у Німеччині та виступає за місцеві клуби. У сезоні 2002/03 Воронін став кращим бомбардиром Другий Бундесліги.

Зараз ви читаєте новину «"Герті" бракує грошей на Вороніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути