Ексклюзиви
субота, 25 квітня 2009 12:27

У Польщі рекламування Євро-2012 карають штрафами (ФОТО)

Футбольний клуб "Лєх" (Познань) буде оштрафовано лігою Екстракласу на п"ять тисяч злотих (трохи більше тисячі євро) за вихід гравців на поле у футболках, що не оговорювалися в регламенті проведення змагань.

Перед матчем 23-го туру національної першості з LKS (Лодзь) футболісти "Лєха" вийшли на поле у білих футболках, на яких рекламувався Познань як організатор Євро-2012. Проте, у клуба не було не це згоди Ліги.

ФК "Лєх" свідомо порушив пункт 23.3 регламенту проведення чемпіонату, який говорить, що "Будь-які додаткові святкові заходи та урочистості, заплановані перед матчем або в його перерві, а також використання одягу, емблем, гасел і транспарантів перед матчем або в його перерві, вимагають завчасного погодження з Департаментом Логістики проведення чемпіонату Екстракласу".

Акція мала великий масштаб. Перед матчем на полі було підготовлено коло з прапорами та гаслами "Poznan-2012", а на трибунах було розтягнуто великий банер з написом "Poznań 2012 – Europejska Stolica Futbolu"!



2012ua.net, sport.wp.pl
Зараз ви читаєте новину «У Польщі рекламування Євро-2012 карають штрафами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути