четвер, 11 квітня 2013 11:13

"У півфіналі хотілося б уникнути зустрічі з "Боруссією" - Роббен

"У півфіналі хотілося б уникнути зустрічі з "Боруссією" - Роббен
Ар'єну Роббену приємно опинитися у півфіналі Ліги чемпіонів ФОТО: Reuters

"Баварії" краще не зустрічатися на стадії півфіналу Ліги чемпіонів з дортмундською "Боруссією", вважає футболіст мюнхенців Ар'єн Роббен.

"Баварія" пробилася до півфіналу турніру в середу, за підсумками двоматчевого протистояння здолавши "Ювентус". У першому матчі у Мюнхені команда Юппа Хайнкеса святкувала перемогу з рахунком 2:0. У матчі-відповідь, що пройшов у середу в Турині, успіх був знову на боці німецького клубу - 2:0. Раніше "Боруссія" пройшла "Малагу".

"Якщо на виїзді перемагаєш "Ювентус" з рахунком 2:0, то це блискучий результат. У туринців прекрасна команда, найсильніша в Італії. Вона дуже сильна в обороні. Ми ж показали чудову гру. У півфіналі хотілося б уникнути зустрічі з "Боруссією", але тут вибирати не доводиться. Хто буде, той буде. у півфіналі зіграють чотири великі команди. Приємно опинитися в їх числі", - цитує Роббена офіційний сайт УЄФА.

З кінця 2010 року "Баварія" зустрічалася з дортмундцями 6 разів, і чотири рази "Боруссія" брала гору. В останньому ж матчі, у першому колі бундесліги, була зафіксована нічия 1:1.

Жеребкування півфінальних пар Ліги чемпіонів відбудеться 12 квітня.

Зараз ви читаєте новину «"У півфіналі хотілося б уникнути зустрічі з "Боруссією" - Роббен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути