Ексклюзиви
вівторок, 19 лютого 2008 13:32

У Нью-Йорку Ібрагімов перш за все відвідав лазню

У Нью-Йорку Ібрагімов перш за все відвідав лазню
Суперник чемпіона IBF українця Володимира Кличка російський чемпіон WBO Султан Ібрагімов після прибуття до Нью-Йорка перш за все сходив не в тренувальний зал, а в лазню.

Заклад під назвою "Королівські лазні", який нещодавно відкрився, досить популярний серед російських емігрантів. Відвідувачі лазні всі як один впізнали Ібрагімова і від охочих поговорити зі знаменитістю не було відбою.

"Я так нормально і не попарився. Охочих поспілкуватися, сфотографуватися на пам"ять було стільки, що, власне, зайнятися тим, для чого я прийшов, часу залишилося зовсім не багато. Лазня для мене - святе. Але я ні про що не шкодую, поспілкувався з нашими хлопцями", - розповів боксер.

Нагадаємо, об"єднавчий поєдинок Кличко - Ібрагімов стане першим з часів бою Леннокса Льюіса з Евандером Холіфілдом в березні 1999. Поєдинок, на кону якого стоятимуть чемпіонські титули WBO і IBF, відбудеться 23 лютого в Нью-Йорку на знаменитій спортивній арені Медісон Сквер Гарден.

За матеріалами: "Комсомольская правда"
Зараз ви читаєте новину «У Нью-Йорку Ібрагімов перш за все відвідав лазню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути