субота, 19 вересня 2009 10:36

У Мессі найвища зарплата в "Барселоні"

У Мессі найвища зарплата в "Барселоні"

Аргентинський нападаючий Ліонель Мессі 18 вересня підписав новий контракт з іспанською "Барселоною", повідомляється на офіційному сайті клубу. Термін контракту закінчується 30 червня 2016 року, а зарплата Мессі, за даними видання Marca, складатиме 10,5 мільйона євро за сезон - більше, ніж у будь-якого іншого гравця клубу.

У новому контракті сума, яку повинен буде виплатити футболіст (або клуб, охочий його придбати) у разі відмови від контрактних зобов"язань, була підвищена з 150 до 250 мільйонів євро.

Ліонель Мессі захищає кольори "Барселони" з 2001 року, коли він почав виступати за дубль іспанського клубу. Зараз 22-річний Мессі вважається одним з найталановитіших футболістів світу - в минулому сезоні він був названий найкращим футболістом чемпіонату Іспанії і вважається одним з головних претендентів на "Золотий м"яч".

У сезоні 2008/09, багато в чому завдяки Мессі, "Барселона" виграла чемпіонат Іспанії, Кубок Іспанії і Лігу чемпіонів УЄФА. Виступ в новому сезоні іспанський клуб почав із завоювання Суперкубка Іспанії, обігравши "Атлетік" з Більбао з рахунком 3:0 - Мессі забив в цій зустрічі два м"ячі.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «У Мессі найвища зарплата в "Барселоні" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути