четвер, 03 вересня 2009 12:57

Мессі забив за збірну Аргентини 5 м"ячів

Мессі забив за збірну Аргентини 5 м"ячів

Лідер збірної Аргентини Ліонель Мессі забив п"ять голів в товариському матчі своєї команди з аргентинським клубом "Трістан Суарес", повідомляє інтернет-видання Goal.com. Зустріч завершилася з рахунком 7:0. Ще по голу забили Карлос Тевес і Хесус Датоло. Ця гра стала одним з етапів підготовки до матчу відбірного турніру ЧС-2010 з Бразилією.

Як відзначають аргентинські ЗМІ, в матчі з Бразилією, який відбудеться 5 вересня в аргентинському Росаріо, головний тренер збірної Аргентини випустить тих же гравців, які вийшли на поле в товариській зустрічі з "Трістан Суарес".

У південноамериканській відбірній групі ЧС-2010 збірна Аргентини займає четверте місце, набравши 22 очки в 14 матчах. Бразильці є лідерами групи (27 очок в 14 матчах). Чотири найкращі команди потраплять у фінальну стадію чемпіонату світу безпосередньо.

Склад збірної Аргентини в товариському матчі: Маріано Андухар, Хав"єр Дзанетті, Себастьян Домінгес, Ніколас Отаменді, Габріель Хайнце, Максі Родрігес, Хав"єр Маскерано, Хуан Себастьян Верон, Хесус Датоло, Ліонель Мессі, Карлос Тевес.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Мессі забив за збірну Аргентини 5 м"ячів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути