середа, 17 березня 2010 10:12

У матчі з ЦСКА Палоп не зміг повторити "донецький" подвиг

У матчі з ЦСКА Палоп не зміг повторити "донецький" подвиг

Воротар іспанської "Севільї" Андрес Палоп вибачився за помилку, допущену ним у матчі-відповіді 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів проти ЦСКА, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

На 55-й хвилині зустрічі Палоп не впорався з дальнім ударом півзахисника ЦСКА Кейсуки Хонди. Цей гол приніс армійцям перемогу (2:1) і вивів їх в 1 / 4 фіналу.

Після гри голкіпер заявив, що він відчуває необхідність вибачитися за свою помилку. Палоп зазначив, що багато вболівальників "Севільї" розраховували на вихід команди в 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів, але він їх підвів. Що стосується удару Хонди зі штрафного, то, за словами воротаря, м"яч летів дуже сильно і по дивній траєкторії, однак це не може служити виправданням.

"Я відчуваю, що мені потрібно вибачитися, адже стільки людей жили надіями. Я повинен вибачитися у них. Ця зустріч була дуже важлива, але під час матчу я помилився. Прошу вибачення тисячу разів", - сказав іспанець.

Рахунок в матчі-відповіді "Севілья" - ЦСКА на 39-й хвилині відкрив форвард армійців Томаш Нецід. Господарі відігралися через дві хвилини після точного удару Дієго Перотті, але на початку другого тайму Хонда забив переможний гол. Перша гра, що відбулася в Москві, завершився внічию 1:1.

У Лізі чемпіонів визначилися вже шість учасників 1 / 4 фіналу. Ними стали англійські "Манчестер Юнайтед" і "Арсенал", італійський "Інтер", німецька "Баварія", французький "Ліон" і ЦСКА. 17 березня відбудуться ще два поєдинки 1 / 8 фіналу: "Бордо" - "Олімпіакос" і "Барселона" - "Штутгарт". Жеребкування 1 / 4 фіналу заплановане на 19 березня.

Нагадаємо, 15 березня 2007 року у матчі-відповіді 1/8 фіналу Кубка УЄФА з донецьким "Шахтарем" в компенсований час другого тайму за рахунку 2:1 на користь української команди Палоп після розіграшу кутового головою забив гол у ворота суперника і зрівняв рахунок. В результаті в додатковий час "Севілья" забила ще один гол і вийшла в наступний раунд турніру.

За матеріалами Лента, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У матчі з ЦСКА Палоп не зміг повторити "донецький" подвиг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути