середа, 17 березня 2010 08:47

Гол японця вивів ЦСКА у чвертьфінал Ліги Чемпіонів

Гол японця вивів ЦСКА у чвертьфінал Ліги Чемпіонів

Московський ЦСКА обіграв на виїзді іспанську "Севілью" з рахунком 2:1 (1:1) і вийшов у чвертьфінал Ліги чемпіонів. Перша зустріч у Москві закінчилася внічию - 1:1.

Початок зустрічі на стадіоні "Рамон Санчес Пісхуан" залишилося за господарями поля, але армійці стримали натиск "Севільї" і невдовзі самі стали загрожувати воротам Андреса Палопа. Відмінний момент для взяття воріт на 26-ій хвилині був у японця Кейсуки Хонди, але перший його удар відбив воротар, а другий пройшов поруч зі штангою.

На 39-й хвилині все той же Хонда віддав м"яч активного Томашу Неціду і той, фінтом прибравши захисника "Севільї", точно пробив у дальній кут - 1:0. Іспанці практично відразу зрівняли рахунок, після помилки молодого Георгія Щенникова. Перехопивши м"яч Хесус Навас закинув його вперед, а Луїс Фабіано одним дотиком скинув на Дієго Перотті, який зрівняв рахунок- 1:1.

У другому таймі, на 55-й хвилині, Хонда завдав кручений удар зі штрафного, і Палоп відбив м"яч у дев"ятку власних воріт - 2:1. Після цього "Севільї" для перемоги за сумою двох матчів потрібно було забивати вже два голи. Іспанці багато атакували наприкінці зустрічі, але зламати оборону гостей так і не змогли.

ЦСКА переміг і вперше в історії російського футболу пробився у чвертьфінал Ліги чемпіонів. Суперника армійців визначить жеребкування - ними можуть стати італійський "Інтер", англійський "Манчестер Юнайтед" чи французький "Ліон".

Ліга чемпіонів

1 / 8 фіналу

Матч-відповідь

Севілья Іспанія - ЦСКА Росія - 1:2 (1:1, 0:1)

Голи: 0:1 - Нецід (39), 1:1 - Перотті (41), 1:2 - Хонда (55).

СЕВІЛЬЯ: Палоп, Станкявічюс, Ф. Фасіо, Драгутінович, Ф. Наварро (Коррейя, 75), Ренато (А. Негредо, 70), Зокора, Х. Навас, Перотті, Капель (Кануте, 46), Фабіано.

ЦСКА: Акінфєєв, В. Березуцький, Ігнашевич, О. Березуцький, Щенніков, Алдонін, Шемберас, Красіч (Одіа, 72), Хонда (Рахиміч, 82), Гонсалес (П. Мамаєв, 87), Нецід.

Попередження: О. Березуцький (20), Фабіано (52), Щенников (61), Гонсалес (70), Шемберас (71).

За матеріалами Лента, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Гол японця вивів ЦСКА у чвертьфінал Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути