четвер, 25 лютого 2010 08:58

ЦСКА і "Севілья" зіграли внічию в Лізі Чемпіонів

ЦСКА і "Севілья" зіграли внічию в Лізі Чемпіонів

Московський ЦСКА зіграв внічию з іспанською "Севільєю" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Зустріч, що пройшла на московському стадіоні "Лужники" ввечері в середу, 24 лютого, завершилася з рахунком 1:1.

Матч пройшов у впертій боротьбі. Першою рахунок відкрила "Севілья": після помилки оборони армійців відзнаичвся форвард гостей Альваро Негредо. ЦСКА, який грав удома, намагався зрівняти рахунок, проте зробити це вдалося москвичам лише в середині другого тайму.

Чилійський півзахисник ЦСКА Марк Гонсалес, зробивши несподіваний прохід, сильно пробив по воротах з дальньої дистанції. Голкіпер "Севільї" Андрес Палоп не встиг зреагувати, і м"яч залетів у сітку його воріт. Примітно, що для Гонсалеса, який перейшов у ЦСКА в серпні 2009 року, цей гол став першим у футболці армійців в Лізі чемпіонів.

Надалі ЦСКА продовжив тиск на ворота "Севільї", розраховуючи забити переможний гол, який би забезпечив російській команді перевагу у звітному матчі в Іспанії. Можливість забити м"яч мав на 85-ій хвилині Томаш Нецид, проте форвард армійців нею не скористався, не реалізувавши вихід один на один.

Матч-відповідь між "Севільєю" і ЦСКА пройде 16 березня.

Нагадаємо, що 23 лютого були зіграні ще два матчі цієї стадії головного європейського клубного турніру. "Штутгарт" зіграв внічию з "Барселоною", а грецький "Олімпіакос" на своєму полі програв французькому "Бордо"

Ліга чемпіонів

1/8 фіналу

Перші матчі

ЦСКА Росія - Севілья Іспанія - 1:1 (0:1, 1:0)

Голи: 0:1 - А. Негредо (25), 1:1 - М. Гонсалес (66).

ЦСКА: Акінфєєв, О. Березуцький, В. Березуцький, Ігнашевич, Щенніков, Алдонін, Шемберас, Красіч, Хонда (П. Мамаєв, 83), М. Гонсалес, Нецид.

СЕВІЛЬЯ: Палоп, Ф. Наварро, Ф. Фасіо, Ескюде, Станкявічюс, Зокора, Ренато (Акоста, 88), Х. Навас, Ромарік, Коррейя (Перотті, 59), А. Негредо (Кануте, 76).

Попередження: Алдонін (78), М. Гонсалес (80), Хонда (82).

За матеріалами Лента, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «ЦСКА і "Севілья" зіграли внічию в Лізі Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути