понеділок, 19 липня 2021 17:06

У Львові залагодили найбільший футбольний конфлікт нового сезону

У Львові залагодили найбільший футбольний конфлікт нового сезону

Голова Львівської ОДА Максим Козицький повідомив, що "Рух" і "Арена Львів" домовилися про проведення домашніх матчів у сезоні 2021/22.

"За сприяння Львівської обласної державної адміністрації керівництво "Руху" і "Арена Львів" домовилося про проведення матчів у Львові. Наступний сезон жовто-чорні гратимуть на головній арені міста Лева", - написав Козицький.

Раніше "Рух" не влаштовували умови, на яких "Арена Львів" пропонувала проводити домашні матчі. Тому клуб домовився зі стадіоном "Україна" про виступи там. Це ж зробив і "Львів".

Потім стадіон "Україна" позбавили третьої категорії УАФ, заборонили там проводити зустрічі УПЛ. "Львів" відновив переговори з "Ареною Львів" і незабаром домовився про виступи на цьому стадіоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Французький клуб оголосив про підписання українського таланта

"Рух" заявив про готовність виступати на резервному стадіоні в Тернополі, але УАФ заборонила. Потім львівський клуб домовився з "Динамо" про оренду стадіону ім. Валерія Лобановського в Києві. Президент "Руху" Григорій Козловський говорив, що зніме команду з турніру.

Зараз ви читаєте новину «У Львові залагодили найбільший футбольний конфлікт нового сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути