Ексклюзиви
понеділок, 12 вересня 2011 18:44

У Львові створили хокейний клуб з бюджетом майже мільйон доларів

У Львові створили хокейний клуб з бюджетом майже мільйон доларів

Хокейний клуб "Леви" презентували сьогодні у Львові. Він братиме участь у змаганнях новоствореної Професіональної хокейної ліги. Клуб утримує голова спостережної ради Львівського автобусного заводу Ігор Чуркін.

"За умовами ПХЛ мінімальний бюджет клубу повинен становити 300 тисяч доларів. У нас він буде щонайменше утричі більшим", - каже він.

Домашні матчі "Леви" проводитимуть у Новояворівську, що за 30 км від Львова. Там три роки тому відкрили льодовий палац на 600 глядачів. В обласному центрі немає жодного майданчика, обладнаного трибунами. Збудувати хокейний палац тут планують до середини наступного року.

Тренером "Левів" став білорус Денис Булгаков. Основу команди складуть гравці білоруського ХК "Брест", який тренував Булгаков.

"Ми переглянули біля сорока кандидатів у команду, - каже спортивний директор клубу Михайло Чіканцев. - З них відібрали 25 найкращих — з Білорусі, Росії, України. Родзинкою "Левів" стане воротар Ральф Донован. Це перший американський хокеїст, який гратиме в Україні".

Перший матч "Леви" проведуть 16 вересня проти вінницьких "Гайдамаків".

Зараз ви читаєте новину «У Львові створили хокейний клуб з бюджетом майже мільйон доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути