неділя, 04 вересня 2011 12:22

Хокей. Пітерський СКА виграв Кубок Донбасу
10

У Донецьку завершився Відкритий Кубок Донбасу з хокею. Пітерський СКА, який відносять до числа фаворитів майбутнього сезону КХЛ, не упустив можливості завершити міжсезоння, завоювавши трофей.

У перші хвилини здалося, що донеччани, як і в першому поєдинку з мінським "Динамо", відчуває страх перед своїм суперником. Все це і призвело до того, що досить швидко армійці не тільки відкрили рахунок, а й закріпили свою перевагу.

І тут сталася заминка, яка вплинула на подальший хід зустрічі. Арбітр звернули увагу на вибоїну, яка утворилася в центрі поля, і зупинили матч. На те, щоб поставити "латку", знадобилося чверть години. Зате, коли гра поновилася, картина на майданчику змінилася. "Донбас" став діяти більш агресивно, що не могло не позначитися на характері гри. До того ж, гості в цей ігровий відрізок стали частіше порушувати правила, чим і скористалися підопічні Олександра Куликова. Граючи проти трьох суперників донеччани скоротили відрив у рахунку.

Попереду було ще майже 50 хвилин ігрового часу, але при тому, що хокей вийшов бойовим і захопливим, більше закинутих шайб глядачі не дочекалися. Останній шанс перевести гру в овертайм був у господарів на останній хвилині, коли пітерці залишилися втрьох. Але повторити свій маневр вдруге у цій грі "Донбасу" не вдалося.

Відкритий Кубок Донбасу

"Донбас" (Донецьк, Україна) - СКА (Санкт-Петербург, Росія) - 1:2 (1:2, 0:0, 0:0)

Шайби: Рибін (Афіногенов), 01:00 (0:1). Солодухін (Макаров), 05:30 (0:2). Шафаренко (Толкунов, Побєдоносцев), 11:46-біл. (1:2).

"Донбас": 68.Горячевскіх (59:40). 47.Толкунов - 14.Побєдоносцев, 86.Шагов - 5.Тезіков, 96.Малевич - 82.Люткевич, 6.Єсіпов. 45.Боровков - 7.Шафаренко - 28.Матерухін, 27.Кочетков - 44.Варламов (к) - 10.Піскунов, 11.Журун - 34.Белухін - 29.Доніка., 17.Ісаєнко - 22.Бондарев - 55. Цируль, 88.Бобкін.

Зараз ви читаєте новину «Хокей. Пітерський СКА виграв Кубок Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути