неділя, 14 серпня 2011 14:46

ХК "Донбас" виграв другий матч на Кубку міста Топольчани

ХК "Донбас" виграв другий матч на Кубку міста Топольчани

Другий суперник "Донбасу" на Кубку міста Топольчани - польський ХК "Торунь", як і ХК "Трнава" напередодні, не зміг чинити чемпіону України гідного опору. Доля матчу була вирішена ще у стартовій двадцятихвилинці, коли у ворота поляків влетіли чотири шайби.

Їх авторами стали Віталій Доніка, Євген Бєлухін, Володимир Малевич та Артем Бондарєв. Після четвертої пропущеної шайби, наставник поляків провів воротарську рокіровку. Це допомогло суперникові підбадьоритися, і в першому періоді "Торунь" вже не пропускала.

З початком другої двадцятихвилинки, головний тренер української команди Олександр Куликов зняв з гри Сергія Варламова, Сергія Пискунова, Андрія Єсипова та Олексія Тезікова, що збільшило ігровий час інших виконавців. На 23-хвилині тренерську довіру закинутою шайбою виправдав Дмитро Німенко, а трохи пізніше, і без того величезну перевагу "Донбасу" збільшив Олександр Матерухін.

У середині зустрічі, місце Степана Горячевських у воротах зайняв Євген Напненко, який і зберіг останній рубіж команди в недоторканності до фінальної сирени. Давши відпочити ще кільком провідним виконавцям, матч "Донбас" догравав у три ланки і п'ять захисників.

Варто також відзначити, що через пошкодження, проти "Торуні" не змогли зіграти Олег Шафаренко та Олександр Побєдоносцев.

Кращим гравцем матчу у складі донеччан був визнаний Євген Бєлухін.

Сьогодні о 17:00 донецький "Донбас" зіграє вирішальну гру проти господарів турніру - ХК "Топольчани". У цьому поєдинку вирішиться доля першого місця - словацький та український клуби виграли свої матчі на турнірі, набравши по 6 очок. ХК "Трнава" і ХК "Торунь" розіграють "бронзу". Обидві команди поки не записали в свій актив жодного очка.

ХК "Торунь" - ХК "Донбас" - 0:6

Голи: 00:22 Доніка (Бєлухін, Малевич) - 0:1, 06:53 Бєлухін (Малевич, Люткевич - більш.) - 0:2, 09:14 Малевич (Люткевич, Бобкін - більш.) - 0:3, 9:59 Бондарєв (Благой) - 0:4, 22:03 Німенко (Ісаєнко) - 0:5, 24:40 Матерухін (Пастух, Бондарев - більш) - 0:6.

"Донбас": Горячевських (Напненко, 30:53). Люткевич - Малевич, Бобкін - Бєлухін - Доніка, Шагов - Толкунов, Матерухін - Цируль - Пастух, Тезіков - Єсіпов, Піскунов - Варламов - Журун, Алексюк - Куликов, Ісаєнко - Бондарев - Благой.

Зараз ви читаєте новину «ХК "Донбас" виграв другий матч на Кубку міста Топольчани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути