понеділок, 15 серпня 2011 02:50

ХК "Донбас" виграв свій перший міжнародний трофей

У Словаччині завершився Кубок міста Топольчани, в якому взяв участь чемпіон України - донецький "Донбас". Донецький клуб з розгромним рахунком обіграв усіх трьох суперників: словацьку "Трнаву" та польський "Торунь" з рахунком 6:0, а в поєдинку за перше місце були биті господарі турніру - ХК "Топольчани" - 5:0.

Таким чином, перемігши у всіх іграх, і залишивши свої ворота "сухими", донецький "Донбас" набрав 9 очок і виграв Кубок Топольчани. Це перший міжнародний трофей в історії клубу.

ХК "Топольчани" - ХК "Донбас" - 0:5 (0:3; 0:1; 0:1)

Склад "Донбасу": Горячевських. Люткевич - Малевич, Бобкін - Бєлухін - Доніка, Шагов - Толкунов, Матерухін - Цируль - Пастух, Тезіков - Єсіпов, Піскунов - Варламов - Журун, Алексюк - Куликов, Ісаєнко (К) - Бондарєв - Німенко, Благой.

Голи: 0:1. Толкунов (Бобкін, 07:28), 0:2. Благой (12:26), 0:3. Матерухін (Цируль, 15:50 - більш. 5х3), 0:4. Доніка (Ісаєнко, 27:37), 0:5. Доніка (Благой, 51:39).

Кращий гравець: Люткевич.

Кращим воротарем турніру був визнаний голкіпер ХК "Топольчани" Гіппік.

У грі за третє місце зійшлися ХК "Трнава" (Словаччина) та МХК "Торунь" (Польща). В овертайті перемогли поляки - 4:3 і завоювали бронзові медалі.

Зараз ви читаєте новину «ХК "Донбас" виграв свій перший міжнародний трофей ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути