четвер, 08 вересня 2011 10:49

Збірна Росії з хокею відмовиться літати на Як-42

Збірна Росії з хокею відмовиться літати на Як-42

Президент Федерації хокею Росії Владислав Третьяк заявив, що національна хокейна збірна відмовиться від польотів на літаках Як-42.

"Ми перейдемо на інші типи літаків", - підкреслив він. Видатний радянський хокейний воротар розповів також, що хокейні клуби самостійно вирішують, на яких лайнерах літати.

"Я вчора у ЦСКА запитував, як вони літають. Вони кажуть: ми укладаємо з компанією договір, відбувається тендер, і де дешевше - команди беруть", - пояснив він. Третьяк заявив в інтерв'ю РСН, що ФХР надаватиме допомогу сім'ям загиблих в авіакатастрофі хокеїстів.

"По-перше, треба віддати данину нашим хокеїстам - поховати їх з почестями. По-друге, треба працювати з сім'ями, з'ясувати, чим ми можемо допомогти матеріально, психологічно", - додав глава ФХР.

Однією з головних завдань Федерації її керівник назвав відтворення хокейної команди "Локомотив". За його словами, вона повинна продовжувати традиції клубу, який так люблять ярославські вболівальники, і швидко ввійти в КХЛ.

Нагадаємо, літак Як-42 компанії "Як-Сервіс", на борту якого знаходився основний склад хокейної команди "Локомотив" (Ярославль), розбився в середу, 7 вересня. Дворазовий призер Кубка Гагаріна КХЛ летів до столиці Білорусі, де повинен був зіграти з мінським "Динамо" в першій грі нового сезону чемпіонату. В результаті трагедії загинули 43 людини.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Росії з хокею відмовиться літати на Як-42». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути