пʼятниця, 24 грудня 2010 14:33

У Краматорську відкрили льодовий каток

У Краматорську відкрили льодовий каток

У парку культури ім. Пушкіна урочисто відкрили перший у Краматорську льодовий каток "КрамГлобал Арена", зведений з урахуванням світових вимог до подібних споруд.

Запуск в експлуатацію арени розміром 26 на 56 метрів заокеанські організатори (міжнародна енергетична компанія "ContourGlobal", виклав десять мільйонів гривень) приурочили до Дня енергетика. Благоустрій прилеглої території сплачено з місцевої скарбниці. Відтепер тут зможуть одночасно кататися півтори сотні осіб.

Є прокат ковзанів, гараж для льодової техніки, службові приміщення. Заст. гендиректора "ContourGlobal" Кріс Чаттертон підкреслив: новинка - лише один із цілого ряду соціальних проектів, які реалізовуються ними в Краматорську.

"Ковзанка працюватиме з осені до весни, якщо погода не буде теплою, - заявив на відкритті мер Геннадій Костюков. - Ціна квитка невисока: вона лише буде покривати витрати на його утримання. Управляє ареною КП "Міст". Тут зможуть кататися діти з батьками і займатися хокеїсти. Упевнений: арена дасть імпульс спортивного та культурного життя нашого міста."

Випробувати майданчик вийшли майстри льодових ігор і віртуозного ковзання. А ввечері під захоплені крики численних глядачів тут відбувся хокейний матч спортсменів-аматорів.

За матеріалами Донецкие новости

Зараз ви читаєте новину «У Краматорську відкрили льодовий каток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути