понеділок, 06 липня 2009 08:26

У Колумбії футболіст застрелив уболівальника

У Колумбії футболіст застрелив уболівальника

Півзахисник колумбійського клубу "Атлетіко Хуніор" Хав"єр Флорес (Javier Florez) застрелив уболівальника за те, що той назвав його огидним гравцем.

Вбивство відбулося в колумбійському портовому місті Барранкілья. Як розповіли очевидці, 27-річний місцевий житель Ісраель Кастільо (Israel Castillo) обізвав Флорес "малетою" (ісп., maleta - валіза, на колумбійському арго означає "горб", "мішок з ганчір"ям", "поганий футболіст"). У відповідь Флорес вистрілив в уболівальника з пістолета.

У червні 2009 року команда "Атлетіко Хуніор" з Барранкільї програла у фіналі місцевого чемпіонату "Апертура" команді "Онсе Калдас".

Спочатку футболіст зник з місця події на машині, але пізніше добровільно здався поліції. Які йому пред"явлені звинувачення, не уточнюється.

Reuters нагадує про гучне вбивство гравця збірної Колумбії Андреса Ескобара. Футболіста застрелив уболівальник Умберто Муньос після того, як через автогол Ескобара збірна Колумбії програла збірною США на чемпіонаті світу 1994 року.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «У Колумбії футболіст застрелив уболівальника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути