неділя, 22 лютого 2009 15:36

В Нігерії застрелили сімох фанатів

В Нігерії застрелили сімох фанатів

На півдні Нігерії застрелили щонайменше сімох вболівальників, які прямували на футбольний матч.

Речник місцевої поліції Чарльз Мука поінформував, що найімовірніше йдеться про рахунки між фанатськими угрупуваннями. Вбивці відкрили вогонь з автомобіля в бік мікроавтобуса, в якому їхали прихильники клубу "Ocean Boys FC". Семеро вболівальників загинули на місці, ще двох чоловіків у важкому стані відправили до лікарні.

Це вже друга за два останні дні трагедія у футбольному світі Нігерії. У суботу там потрапив у ДТП автобус команди "Zamfara United". Загинув представник клубу, один футболіст, а також п"ятеро людей з автомобіля, який зіткнулася з клубним автобусом, пише sportanalytic.com.

Довідка gazeta.ua

Нігерія (англ. Nigeria), Федеральна Республіка Нігерія (англ. Federal Republic of Nigeria) - держава в Західній Африці. Граничить на заході з Беніном, на півночі - з Нігером, на північному сході - з Чадом, на сході - з Камеруном. Загальна площа країни - 923 768 км кв. Населення Нігерії - 148 млн (2007). Нігерія є найбільшою за чисельністю населення державою Африки, займаючи лише 14 місце на континенті за площею території. Столиця - Абуджа. Футбол в цій країні є національним видом спорту.

Зараз ви читаєте новину «В Нігерії застрелили сімох фанатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути